Kösse meg nálunk kedvezményes áron biztosítását!

 

Baleset-, betegség-, poggyász biztosítás

EUB – TENGERPART UTASBIZTOSÍTÁS

Kinek ajánljuk?

Azon utasaink részére ajánljuk a speciális tengerpart biztosítást, akik nyaralásukat tengerpartra tervezik. A biztosítás kiterjed szállodai- és kemping felelősségbiztosításrastrandlopásra, vízi sporteszköz fedezetére valamint sportbalesetből származó károkra (pl. búvárkodás 40 m-ig, szörf, kitesurf, windsurf, air-chair, banánozás, gumitömlő, vizisí, vitorlázás, tengeri kajak, jetski, quad, parasailing) is, az általános baleset- és betegség biztosításon felül. A biztosítás fedezetet nyújt hiperbárkamrás kezelésre is külföldön és Magyarországon.

Kedvezményes ár:
EUB Tengerpart Nívó: 520 Ft/fő/nap, családi kedvezményes ár: 1.610 Ft/család/nap

 

EUB – AIR HOLIDAY UTASBIZTOSÍTÁS

Kinek ajánljuk?

Azon utasaink részére ajánljuk a speciális AIR HOLIDAY biztosítást, akik repülős nyaralást terveznek. A biztosítás kiterjed légi katasztrófákra, poggyászbiztosításra légipoggyászkár esetén, poggyászkésére, járatkésésre, közlekedési baleset miatt repülőjárat lekésésére. Valamint kiterjed sportfelszerelésre és sportbalesetből származó károkra is, az általános baleset- és betegség biztosításon felül.

Ár:
EUB Air Holiday Top: 790 Ft/fő/nap, családi kedvezményes ár: 2.160 Ft/család/nap

 

EUB – KLASSZIKUS UTASBIZTOSÍTÁS

Kinek ajánljuk?

Azon utasaink részére ajánljuk a klasszikus utasbiztosítást, akik bármilyen külföldi utazást terveznek. A biztosítás kiterjed általános balesetből vagy betegségből származó károkra, valamint poggyász biztosításra is. Az alapbiztosításra AUTÓ EXTRA vagy SPORT EXTRA kiegészítő biztosítás is köthető!

Kedvezményes ár:
EUB Nívó: 490 Ft/fő/nap-tól, családi kedvezményes ár: 1.510 Ft/család/nap-tól

 

AUTÓ EXTRA:

Utasbiztosítással együtt köthető max. 12 éves autóra vagy motorra. A biztosítás kiterjed autómentővel való hazaszállításra, ha a gépjármű 3 napon belül nem javítható.

Ár:
Autó Extra: 3.970 Ft/autó 6-9 napra

 

A pontos térítési összegek és szolgáltatások a megkötött biztosítás típusától függnek. Részletes tájékoztató itt >>

 

Útlemondási biztosítás

QBE Atlasz – saját szervezésű útra

Saját szervezésű útjainkra útlemondási biztosítás köthető (nem kötelező!), amely arra szolgál, hogy ha baleset, betegség vagy olyan ok miatt lemondásra kerül az út, amely hivatalos dokumentummal igazolható (orvosi- vagy rendőrségi igazolás), akkor a biztosító visszafizeti a mindenkori kötbér 80 %-át (az önrész 20 %). Ha az utas nem rendelkezik útlemondási biztosítással, abban az esetben az érvényes Általános Szerződési Feltételek lépnek életbe, amely szerint 60 napon belül a lemondás kötbér köteles. Útlemondási biztosítással indokolt esetben az utazás az utazás kezdő napjáig lemondható!

Ár: teljes részvételi díj 1,5 %-a

Részletes biztosítási feltételek >>

 

EUB Storno – más utazási iroda által szervezett útra

Más utazási iroda által szervezett útra útlemondási biztosítás köthető (nem kötelező!), amely arra szolgál, hogy ha baleset, betegség vagy olyan ok miatt lemondásra kerül az út, amely hivatalos dokumentummal igazolható (orvosi- vagy rendőrségi igazolás), akkor a biztosító visszafizeti a mindenkori kötbér 80 %-át (az önrész 20 %, de min. 10.000 Ft/fő). Ha az utas nem rendelkezik útlemondási biztosítással, abban az esetben az érvényes Általános Szerződési Feltételek lépnek életbe, amely szerint 60 napon belül a lemondás kötbér köteles. Útlemondási biztosítással indokolt esetben az utazás az utazás kezdő napjáig lemondható!

Ár: teljes részvételi díj 5 %-a

 

KOMBINÁLT BIZTOSÍTÁS: Útlemondási & baleset-, betegség-, poggyász biztosítás

Ha nálunk köti meg baleset-, betegség, poggyász biztosítását kedvezményes áron, akkor az útlemondási biztosítás is kevesebbe kerül!

Más utazási iroda által szervezett útra útlemondási biztosítás köthető (nem kötelező!), amely arra szolgál, hogy ha baleset, betegség vagy olyan ok miatt lemondásra kerül az út, amely hivatalos dokumentummal igazolható (orvosi- vagy rendőrségi igazolás), akkor a biztosító visszafizeti a mindenkori kötbér 100 %-át (az önrész 0 %!). Ha az utas nem rendelkezik útlemondási biztosítással, abban az esetben az érvényes Általános Szerződési Feltételek lépnek életbe, amely szerint 60 napon belül a lemondás kötbér köteles. Útlemondási biztosítással indokolt esetben az utazás az utazás kezdő napjáig lemondható!

Sztornó biztosítás ára: teljes részvételi díj 3 %-a

BBP biztosítás ára: kedvezményesen 490 Ft/fő/nap-tól

 

Bármely biztosítást megrendelheti irodánkban személyesen vagy pedig elektronikus úton. Kérjük, ezt a szándékát jelezze kollégáinknak, a biztosítást megkötéséhez minden biztosított személy adataira (név, születési dátum, bejelentett lakcím) szükség van.