Advent Bécsben későn kelőknek Csokimúzeum látogatással

Egy kellemes kirándulásra invitáljuk Önöket, ahol az ünnepek előtti Bécsben maga a Meseország elevenedik meg.  A Christkindlmarkt (vagyis a karácsonyi piac) több mint hétszáz esztendős múltra tekint vissza. Az azóta eltelt évszázadok alatt a bécsi kereskedők megtanulták, hogyan kell csalogatni a vevőket, hiszen apró ajándéktárgyaktól a szőrmekabátig minden kapható és minden csillogó. Vessük bele magunkat az igazi karácsonyi forgatagba! Forralt bor, ízletes puncs, sült gesztenye illata tölti be a teret, ahol a színes lámpák, karácsonyi díszek között sétálgatva vásárolhatunk az árusok portékájából.

6 990 Ft-tól
Elhelyezkedés:
Étkezés: önellátás
Turnusok: 2017.12.02.;12.09.;12.16. - 1 nap
Program tipusa: körutak
Utazás: autóbusszal

Étkezés

önellátás

Utazás

  • autóbusszal

Felszállási lehetőségek: Baja, Kalocsa, Tolna, Bátaszék, Paks, Szekszárd, Komló, Pécs, Bonyhád, Dunaföldvár, Dunaújváros, Budapest

Program

Egy kellemes kirándulásra invitáljuk Önöket, ahol az ünnepek előtt Bécsben maga a Meseország elevenedik meg. A Christkindlmarkt (vagyis a karácsonyi piac) több mint hétszáz esztendős múltra tekint vissza. Az azóta eltelt évszázadok alatt a bécsi kereskedők megtanulták, hogyan kell csalogatni a vevőket, hiszen apró ajándéktárgyaktól, a szőrmekabátig minden megtalálható. Vessük bele magunkat az igazi karácsonyi forgatagba! Forralt bor, ízletes puncs és a sült gesztenye illata tölti be a teret, ahol a színes lámpák, karácsonyi díszek között sétálgatva vásárolhatunk az árusok portékáiból.


Indulás reggel/hajnalban a megadott felszállási helyekről. Utazás rövid pihenőkkel, érkezés a Heindl Csokigyárba a délelőtti órákban. A nagy hagyományokkal rendelkező Csokigyárban lehetőség nyílik a kézzel, eredeti receptek alapján készített különlegességek megkóstolására és vásárlására is.

Utunkat folytatjuk Bécs belvárosába, ahol gyalogos városnézésen vehetünk részt idegenvezetőnkkel a Ringen a császárvárosban: Operaház, Stefansdom, Hofburg, Parlament, Városháza stb.

A városnézés után szabadprogram keretein belül lehetőség nyílik az ünnepi díszben pompázó adventi vásár felfedezésére


Hazautazás az esti órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés a hajnali órákban.

 

A program minimum 35 fő jelentkezése esetén indul!

ÁrakLejárt: 2017. december 16.!!!

Az ár tartalmazza:

  • autóbuszos utazást
  • idegenvezetést

 

Az ár nem tartalmazza:

  • belépőjegyek árát: Csokimúzeum kb. 6 EUR/felnőtt; 5-11 éves korig: 5 EUR/fő; 5 éves kor alatt ingyenes
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető kedvező áron!

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) varoslatogatas@utazas.info címen vagy irodánkban.